Proiectul de reabilitare a celor 8 străzi din orașul Lipova, demarat în toamna anului 2019, continuă într-un ritm susținut. În ultimele săptămâni, lucrările au ajuns pe str. Horia și pe str. Miron Costin, ultimele 2 străzi din pachetul de 8, cuprinse în proiect.

Reamintim că este vorba despre Proiectul „REABILITAREA INFRASTRUCTURII RUTIERE PE STRĂZILE 9 MAI, CRUCII,  CLOȘCA, HORIA, MIRON COSTIN, MĂRĂȘEȘTI, OITUZ și ȘTEFAN  CEL MARE“, care are o valoare totală de peste 5,5 milioane de lei, fiind finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„După cum am promis, continuăm cu celelalte străzi din pachetul celor 8 străzi, proiect aprobat de guvernarea PSD, finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, valoarea lucrărilor fiind de aproximativ 6 milioane de lei. Până acum au fost asfaltate străzile: Oituz, Mărășești, 9 Mai, Crucii și parțial Ștefan cel Mare. La finalul lunii mai, a avut loc turnarea covorului asfaltic pe strada Horia, iar în prezent s-a intrat și pe str. Miron Costin, ultima stradă din cele 8 prevăzute a fi reabilitate în acest proiect. Dumnezeu să Binecuvânteze Lipova! Doamne Ajută!“ – este mesajul transmis cetățenilor de către Iosif Mircea Jichici,  Primarul Orașului Lipova.

Proiectul de reabilitare a celor 8 străzi din orașul Lipova, demarat în toamna anului 2019, continuă într-un ritm susținut, până în prezent fiind deja realizate lucrări pentru 7 din cele 8 străzi. Lucrările pe aceste străzi nu au ajuns însă la final. Pe fiecare dintre străzile cuprinse în proiect se lucrează, există încă o serie de lucrări și detalii necesare de finalizat (trotuare, rigole, etc.).

Termenul de finalizare al proiectului de reabilitare a celor 8 străzi din Orașul Lipova este vara anului 2020. Recepția pentru lucrările din cadrul acestui proiect, care cuprinde 8 străzi din orașul Lipova, nu a fost încă realizată, acest lucru urmând a fi posibil abia când acest proiect va ajunge la final de execuție și fiecare din cele 8 străzi cuprinse va îndeplini toate criteriile necesare calitativ și obligatorii de asigurat, astfel încât ulterior să nu existe niciun fel de probleme.