Proiectul care prevede reabilitarea Școlii Generale cu clasele I-VIII din Radna-Lipova, demarat în vara anului 2019, se află în plină desfășurare.

Lucrările care, la final, vor da o nouă unitate de învățământ orașului Lipova evoluează într-un ritm foarte bun, constructorul aducând în teren, echipe de muncitori foarte eficiente și serioase.

Conform proiectului, se vor realiza lucrări de reabilitare a construcției, de renovare, de reparare și întreținere a acoperișului, lucrări de instalații electrice, sanitare, instalații de încălzire, precum și de instalații de apă și canalizare.

După ultimele vizite la fața locului, reprezentanții firmei constructoare au asigurat administrația locală de faptul că lucrările vor continua la fel de bine și în același ritm susținut ca și până acum, vor fi realizate în cele mai bune și sigure condiții, dar mai ales de faptul că se vor finaliza în termenul prevăzut, adică înainte de finalul acestui an.

Proiectul „REABILITAREA ȘI DOTAREA LICEULUI ATANASIE  MARIENESCU, RESPECTIV A ȘCOLII GENERALE CU CLASELE I-VIII  DIN ORAȘUL LIPOVA”, are o valoare totală de peste 5,5 milioane de lei, fiind finanțat de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

„În urma proiectului de reabilitare, realizat cu bani guvernamentali, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, școala din Radna va primi o imagine cu totul nouă și vor fi asigurate cele mai bune condiții de învățământ pentru elevii claselor I-VIII, care își desfășoară cursurile aici”, a transmis primarul orașului Lipova, Iosif Mircea JICHICI.