Munca şi talentul copiilor de la Cercul «Atelierul Fanteziei» din cadrul Clubului Copiilor Lipova au fost răsplătite şi în acest an cu premii frumoase şi importante pentru aceşti minunați copii.

Acum, la sfârşit de an, nu se putea ca toată munca și implicarea de care acești copii au dat dovadă pe tot parcursul anului 2018, să rămână fără o recunoștință și răsplată bine meritate.

În data de 13.12.2018, a avut loc Gala Olimpicilor de la Clubul Copiilor Lipova, eveniment care a cuprins o festivitate de premiere a copiilor deosebiți, cu rezultate deosebite obținute la concursuri extraşcolare naţionale şi internaţionale, organizate de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Evenimentul  s-a desfăşurat la Lipova, în sala de fesivități a Centrului Recreativ Orășenesc Lipova, sub egida Inspectoratului Şcolar Arad.

La eveniment au fost invitaţi, alături de profesorii coordonatori,  toţi copiii din orașul Lipova, care sunt înscriși și își desfășoară activitatea în cadrul unuia dintre cercurile Clubului Copiilor Lipova, care au participat în ultimul an la concursuri de nivel naţional sau internaţional sau care au obţinut rezultate deosebite pentru activităţile extraşcolare pe care le practică.

Printre olimpicii nominalizaţi s-au numărat copiii de la următoarele cercuri, organizate și desfășurate la Clubul Copiilor Lipova :

  • Cercul Atelierul Fanteziei . coord. prof. Camelia Iordache
  • Cercul de Gimnastică Aerobică și Judo – coord.prof. Iosif Papp
  • Cercul de muzică vocal-instrumnetală – coord.prof. Codrin Drăgoi
  • Cercul de Cultură și Civilizație Engleză – coord.prof. Florina Constantin

Copiii au fost recompensaţi cu diplome de excelenţă şi premii, acestea fiind înmânate de către oficialitățile prezente la eveniment: reprezentanta Inspectorarului Școlar Județean Arad – Inspector Şcolar pentru Educaţie Permanentă prof. Camelia Moler, reprezentantul Primăriei Orașului Lipova – Petru Cociș, Administrator Public și directorul Clubului Copiilor Lipova – Zoltan Tusa.

Toți copiii, atât cei care au fost premiați, dar și cei mai mici care sunt la început de drum artistic în cadrul Clubului Copiilor Lipova au primit cadouri de la Moș Crăciun, care i-au așteptat sub bradul de pe scena Centrului Recreativ Orășenesc Lipova.

Organizatorii au pregătit de asemenea pentru publicul prezent, în deschiderea evenimentului, câteva reprezentații artistice susținute de copiii din cadrul fiecărui cerc care își desfășoară activitatea la Clubul Copiilor Lipova.

Astfel, toți cei prezenți în sală au avut ocazia să se bucure de un minirecital susţinut de Trupa 06 și de interpreții Sebastian Rancu, Cristina Coldea și Lidia Dăscălescu de la Cercul de muzică, din cadrul Clubului Copiilor Lipova, coordonaţi de prof. Drăgoi Codrin. Recitalul vocal-instrumental a fost urmat de un program de gimnastică aerobică, pregătit de fetele care formează cele două trupe de aerobic – trupa mică și trupa mare și cu o demonstrație de judo a sportivilor,  instruiți în cadrul Clubului Copiilor Lipova, de prof. Iosif Papp la Cercul de Gimnastică Aerobică și Judo.

Pentru câştigători, această festivitate de premiere la nivel judeţean a fost o surpriză foarte frumoasă, atât ei cât şi profesorii şi părinţii lor fiind foarte bucuroşi de această nouă reuşită, de aceste noi premii speciale, adăugate acum, la final de an, cu mândrie alături de celelalte premii pe care copiii le-au obţinut până în prezent.

„Tuturor copiilor, atât celor premiaţi în cadrul festivităţii, cât şi celoralalţi din cadrul cercurilor artistice, care își desfășoară activitatea la Clubul Copiilor Lipova, le transmitem cele mai sincere felicitări pentru toată munca extraordinară pe care o depun, pentru premiile obţinute, pentru faptul că sunt atât de minunață și ne încântă de fieacare dată, iar pentru viitor, nu putem decât să le dorim multă putere de muncă, idei cât mai frumoase şi originale şi nu în ultimul rând cât mai multe premii câştigate, care să-i ducă pe cele mai înalte culmi ale succesului, acolo unde merită să ajungă“, au transmis reprezentanta Inspectorarului Școlar Județean Arad – Inspector Şcolar pentru Educaţie Permanentă prof. Camelia Moler, la finalul evenimentului, și reprezentantul Primăriei Orașului Lipova – Petru Cociș, care de asemenea i-au asigurat atât pe copii cât și pe profesori de toată susținerea atât din partea Inspectoratului Județean Arad, cât și a Primăriei și Consiliului Local Lipova, în toate activitățile viitoare pe care le vor desfășura.