Exemenul de bacalaureat desfăşurat în acest an în sesiunea iunie-iulie 2017 a adus surprize frumoase printre elevii lipovani din cadrul Liceului „Atanasie Marienescu” Lipova, cu rezultate foarte bune şi un procent de  promovabilitate de 63,77%.

În total, au participat la bacalaureat 69 de elevi, dintre care au promovat 44, cu o pondere a mediilor astfel: 9 elevi cu medii intre 6 si 6,99; 13 elevi cu medii între 7 şi 7,99; 10 elevi cu medii între 8 şi 8,99, 11 elevi cu medii între 9 şi 9,99 şi O NOTĂ DE ZECE.

Această notă de 10 a fost obţinută de eleva Karla Claudia Csuros, ea numărându-se printre cei 3 reprezentanţi ai judeţului Arad, care au obţinut nota 10 la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2017.

Eleva Karla Csuros, elevă în cadrul Liceului „Atanasie Marienescu” Lipova la profilul Uman – specializarea filologie, este una dintre elevele eminente ale generaţiei ei, fiind în timpul liceului dublă olimpică naţională la limba engleză şi istorie. Aşa cum a obişnuit la olimpiade, şi la examenul de bacalaureat Karla Csuros a reuşit din nou să fie în fruntea clasamentului, ajungând astfel între cei 3 elevi ai judeţului, care au obţinut note de 10,  ducând astfel numele oraşului său, Lipova, precum şi al judeţului Arad în toată ţara.

Pentru această reuşită deosebită, Karla Csuros a fost invitată, alături de părinţii ei, la Primăria Oraşului Lipova, unde primarul Mircea Jichici a dorit să o felicite în mod personal, în cadru oficial şi pentru a-i oferi o diplomă de excelenţă şi un premiu, din partea Primăriei şi Consiliului Local Lipova, pentru rezultatul său excepţional, de nota 10, obţinut la examenul de bacalaureat.

Foarte bucuroasă şi mândră de reuşita sa, dar şi de această întrunire, Karla a mulţumit cu multă emoţie şi recunoştinţă pentru această frumoasă surpriză, ea spunând că mai departe va urma Facultatea de Litere din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

Suntem mândri să avem astfel de tineri în oraşul nostru! Felicitări şi mult succes în viaţă, în tot ceea ce îşi propune să realizeze!”, a spus primarul Oraşului Lipova – Mircea  Iosif Jichici.