Firma Pletl a asigurat echipamente noi echipei „Şoimii” Lipova

Sărbătorile Pascale nu au trecut fără ca Iepuraşul să lase ceva şi pentru micii fotbalişti ai Clubului Sportiv „Şoimii Lipova” şi bineînţeles că surpriza iepuraşului a constat în echipament sportiv nou, mai exact un set de treninguri noi pentru întreaga echipă de fotbal – categoria de vârstă 10-13 ani, a Clubului Sportiv „Şoimii” Lipova.

Echipa de fotbal – Copii, categoria de vârstă din anii 2004-2005, îndrumată de prof. Ion Stoica, a avut parte de o frumoasă surpriză venită sub forma unei sponsorizări, din partea companiei SC  PLETL  SRL, reprezentată de Dl. Manfred Pletl.

Sponsorizarea a constat în oferirea unor echipamente noi, constând în treninguri pentru întreaga echipă, pe care copiii să le îmbrace în cele mai importante deplasări şi competiţii care îi aşteaptă de acum înainte.

Micii fotbalişti, însoţiţi de antrenorul lor, au participat, în săptămâna dinaintea Paştelor, la o întâlnire foarte importantă pentru ei, întâlnire la care au fost prezenţi Mircea Jichici – Primarul Oraşului Lipova şi Manfred Pletl – managerul general al firmei SS  PLETL  SRL.

Întâlnirea a avut loc la Sala de Sport a Oraşului Lipova, unde copiii, foarte fericiţi şi mândri de noile lor echipamente, s-au prezentat în faţa invitaţilor  în noile treninguri oficiale, pe care le-au primit din partea firmei PLETL, ei fiind foarte încântaţi şi nerăbdători să le îmbrace de acum înainte în competiţiile sportive care vor urma, prima dintre acestea fiind chiar o competişie internațională, prima de acest gen pentru aceşti copii – Competiţia sportivă internaţională de fotbal „TURNEUL  PENTRU  NAŢIONALITATEA  NOASTRĂ”, Ediţia 1, 2017, organizată la Chitighaz în Ungaria, în perioada 20-22 aprilie 2017.

Deşi sunt la începutul carierei lor de fotbalişti, copiii sunt foarte convinşi că în viitor vor aduce multe rezultate frumoase pentru Clubul Şoimii Lipova, această sponsorizare fiind una foarte bine-venită pentru susţinerea şi încurajarea acestor copii atât de talentaţi.

Oferirea acestor echipamente nu este prima dintre sponsorizări, anul anterior copiii având de asemenea surpriza să primească echipamente noi din partea aceluiaşi sponsor.

Prin acest gest extraordinar pe care l-a făcut pentru copiii care formează echipa de fotbal a Clubului Şoimii Lipova, atât firma PLETL SRL, reprezentată de domnul Manfred Pletl, cât şi Primăria Oraşului Lipova – reprezentată de primarul Mircea Jichici, consideră că este cel mai bun mod de a fi alături de aceşti copii talentaţi şi de a-i susţine şi implicit de a susţine sportul lipovan.

Pe această cale, atât copiii, cât şi profesorii şi părinţii doresc să transmită mulţumiri speciale firmei PLETL  şi în special domnului Manfred Pletl, fiind foarte siguri că vor câştiga multe meciuri în aceste echipamente.

 

Primul turneu de fotbal jucat în afara ţării, în Ungaria, la Chitighaz a adus Locul 1 echipei din Lipova 

Primăvara a venit cu noutăţi si surprize frumoase pentru echipa mică de fotbal a Clubului Sportiv „Şoimii Lipova”.

Încă de la începutul anului micuţii care formează echipa de fotbal a Clubului Sportiv „Şoimii” Lipova, din categoria de vârstă 10-13 ani şi îndrumaţi de antrenorul Ion Stoica,  s-au pregătit pentru primul turneu, pe care l-au jucat  în afara ţării, în localitatea Chitighaz din Ungaria – localitate înfrăţită cu oraşul Lipova, începând din acest an, aici fiind organizată pentru prima dată Competiţia sportivă internaţională de fotbal  „TURNEUL  PENTRU  NAŢIONALITATEA  NOASTRĂ”, Ediţia 1, 2017.

Turneul a fost organizat de reprezentanţii Autoguvernării de Naţionalitate Română din Chitighaz, deplasarea echipei de minifotbal din Lipova fiind posibilă cu sprijinul Cercului de Prietenie româno-german Lipova – Saarland – reprezentată de Lucian Feneşan, care i-a şi însoţit pe copii în Ungaria, cu sprijinul acesteia fiind asigurate taxele pentru cazarea şi masa celor 15 copii şi a însoţitorilor, precum şi cu sprijinul Primăriei si Consiliului Local Lipova, care au asigurat transportul echipei.

Competiţia a avut loc în perioada 20-22 aprilie 2017, aceasta fiind desfăşurată în interior, în incinta sălii de sport din Chitighaz, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile care nu au permis desfăşurarea meciurilor pe terenul de fotbal exterior, aşa cum s-a dorit iniţial.

La această primă ediţie a turneului de fotbal de la Chitighaz, dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 10-13 ani, au fost invitate 4 echipe de copii, dintre care doar 3 echipe au participat efectiv, Club Sportiv „Șoimii” Lipova , Clubul Sportiv Micherechi din Gyula şi  Clubul Sportiv Chitighaz.

Partidele de fotbal au fost disputate în sistem „fiecare cu fiecare”, la finalul competiţiei, clasamentul fiind următorul:

  • Locul 1: Club Sportiv Şoimii Lipova ( scor: 5-5 cu echipa Clubului Sportiv Micherechi din Gyula şi 15-0 cu echipa Clubului Sportiv Chitighaz)
  • Locul 2: Club Sportiv Micherechi din Gyula
  • Locul 3: Club Sportiv Chitighaz

Alături de copii, în această deplasare au fost antrenorul lor – Ion Stoica, preşedintele Clubului Sportiv „Şoimii” Lipova – Radu Pop, Lucian Feneşan – reprezentant Cercul de prietenie româno-german Lipova – Saarland şi Sorin Rusu – reprezentant Primăria Oraşului Lipova, aceştia pregătindu-le copiilor, în timpul liber, petrecut în Ungaria şi câteva surprize sub forma unor vizite şi plimbări turistice prin oraşele Gyula şi Chitighaz, la finalul excursiei, copiii fiind foarte încântaţi, fericiţi şi emoţionaţi, atât pentru locul obţinut în fruntea clasamentului, cât şi pentru tot ceea ce au avut ocazia să viziteze.

Pe această cale sunt transmise mulţumiri speciale tuturor celor care au făcut posibilă deplasarea micuţilor fotbalişti în Ungaria, deplasare care a fost una deosebit de importantă pentru cariera de viitori mari fotbalişti, pe care aceşti copii talentaţi şi muncitori o au în faţă.