Competiţiile pentru copii, desfăşurate în anul 2016, de către copiii din cadrul Cercului «Atelierul Fanteziei» – Clubul Copiilor Lipova, au încă ecou şi în acest nou an şcolar, unele dintre premiile şi titlurile dobândite în urma acestor concursuri, încă sosesc şi în anul 2017 la aceşti minunaţi copii şi la coordonatoarea lor – Prof. Camelia Iordache, fiind nişte reuşite dar şi surprize extraordinare pentru ei.

Unul dintre aceste concursuri, la care copiii au participat cu lucrări, pe parcursul anului 2016, a avut loc în India, fiind denumit “Fragrance of art buds – 2016 The 8th International Youth And Child Art Exbition Hyderabad” – India, fiind vorba despre o competiţie de mare anvergură, cu participarea mai multor ţări, cum mii de lucrări, printre care au fost expuse şi au intrat în concurs şi lucrările reprezentative ale țării noastre, ale oraşului Lipova, adică lucrările copiilor talentaţi din cadrul Cercului «Atelierul Fanteziei» – Clubul Copiilor Lipova – Prof. coord. Camelia Iordache.

Copiii au participat cu un număr de 25 de lucrări, participare în urma căreia s-au obţinut următoarele premii :

 –  o medalie de aur – eleva Onica Andrada,

 –  premiul juriului – pentru Biriş Patricia

 –  premii de excelenţă: Crişan Mara, Martin Andreea, Grodei Marisa, Mihai Rareş şi Belean Anamaria

 –  premiul pentru coordonator certificat  – cu titlul de „Perfect Pedagogue Award”

În urma acestei competiţii, aşa cum se întâmplă de fiecare dată cu ocazia participării acestor extraordinari copii,  talentul lor şi orele de muncă petrecute în cadrul «Atelierului Fanteziei» au fost foarte bine evidenţiate, iar rezultatele au fost pe măsură, toată munca depusă de copii a fost răsplătită aşa cum se cuvine, cu premii frumoase, de care atât ei, cât şi profesorii şi părinţii lor sunt foarte mândri.

„Tuturor copiilor, atât celor premiaţi în urma concursului, cât şi celorlalţi din cadrul Atelierul Fanteziei le transmit cele mai sincere felicitări pentru toată munca pe care o depun, pentru premiile obţinute şi pentru viitor, le doresc multă putere de muncă, idei cât mai frumoase şi originale şi nu în ultimul rând cât mai multe premii câştigate“, a transmis Camelia Iordache, prof. coordonator a acestor talentaţi copii, la Cercul « Atelierul Fanteziei ».