Oraşul Lipova a intrat în Noul An, 2017, sub o ploaie de culori, lumini dintre cele mai frumoase şi adevărate jocuri de scântei, care pentru câteva momente au „aprins” cerul oraşului, acoperindu-l cu o adevărată paletă de culori, dansuri de lumini şi joc de artificii, fără precedent.

În noaptea dintre ani, locuitorii oraşului Lipova au fost prezenţi, cu puţin timp înainte de ora 00:00, în zona centrală a oraşului, pe platoul Pieţei Vechi, în vecinătatea Pieţei Libertăţii (unde a fost amplasat şi Bradul Mare de Crăciun), pentru a spune într-un glas: „La mulţi ani, 2017 !”, dar mai ales pentru a vedea şi pentru a se bucura de spectacolul de lumini pe care Primăria Oraşului Lipova l-a pregătit la cumpăna dintre ani.

La scurt timp înainte de ora 00:00, pe platoul din Piaţa Veche a oraşului, în Parcul Central, precum şi pe străzile colaterale erau deja sute de oameni, care, cu mic cu mare, pregătiţi cu sticlele de şampanie în mână, au aşteptat nerăbdători ora 00:00, când s-a dat startul spectacolului de lumini şi focuri de artificii.

Aşteptarea, însă, a meritat, spectacolul pregătit dovedindu-se a fi unul extraordinar, peste măsura aşteptărilor celor prezenţi. Privitorii, care preţ de peste 15 minute au stat cu ochii aţintiţi spre cer, au fost încântaţi şi acaparaţi de ceea ce vedeau pe cerul oraşului Lipova.

Alături de cetăţeni au fost prezenţi şi primarul oraşului Lipova – Mircea Jichici şi viceprimarul Vasile Dodon, care au dorit să ciocnească o cupă de şampanie şi să spună „La mulţi ani !” şi „An Nou Fericit !”, păşind în anul 2017, împreună cu toţi locuitorii oraşului.

Finalul spectacolului de pe cer a fost urmat de apaluze, toţi privitorii fiind încântaţi şi plăcut impresionaţi de ceea ce au avut parte în Noaptea dintre ani.

Cuvintele primarului oraşului Lipova, Mircea Jichici, pentru Noul An au fost transmise cu drag şi din suflet pentru toţi locuitorii oraşului, el dorindu-le, şi pe această cale, tuturor: „An Nou Fericit, prosper, presărat cu multă sănătate, realizări frumoase şi numai bucurii.  Anul 2017 să vă găsească pe fiecare, sănătoşi, veseli şi plini de speranţe!“, a transmis Iosif Mircea Jichici – Primarul Oraşului Lipova, la începutul acestui nou an 2017.