Oraşul Lipova a intrat în Noul An 2022 sub o ploaie de culori, care pentru câteva momente au „aprins” cerul oraşului, acoperindu-l cu o adevărată paletă de culori și dansuri de lumini mai frumoase cu fiecare an care trece.

În noaptea dintre ani, locuitorii oraşului Lipova au fost prezenţi în zona centrală, lângă Parcul Mare al orașului, unde a fost amplasat şi Bradul de Crăciun, cu puţin timp înainte de ora miezul nopții, pentru a spune într-un glas „La mulţi ani, 2022 !”, dar mai ales pentru a se bucura de spectacolul de lumini pe care Primăria Oraşului Lipova, așa cum și-a obișnuit cetățenii, l-a pregătit la cumpăna dintre ani.

Cu scurt timp înainte de ora 00:00, în jurul Parcului Mare erau deja sute de oameni care cu mic cu mare, pregătiţi cu sticlele de şampanie în mână, au aşteptat nerăbdători trecerea în noul an, când s-a dat startul spectacolului de lumini şi focuri de artificii.

Alături de cetăţenii oraşului Lipova a fost prezent şi primarul Oraşului Lipova – Florin Fabius PERA, care a dorit să ciocnească o cupă de şampanie şi să spună „La mulţi ani !” şi „An Nou Fericit !”, păşind în anul 2022, împreună cu locuitorii oraşului.

Finalul spectacolului de pe cer a fost învăluit de apaluze, toţi privitorii fiind foarte încântaţi şi plăcut impresionaţi de ceea ce au avut parte în noaptea dintre ani.

Cuvintele primarului oraşului Lipova, Florin Fabius PERA, pentru Noul An, au fost transmise cu drag şi din suflet pentru toţi locuitorii oraşului, el dorindu-le, şi pe această cale, tuturor: „An Nou Fericit, prosper, presărat cu multă sănătate, realizări frumoase şi numai bucurii. În fața Noului An 2022 vă doresc ca acesta să vă găsească sănătoși, cu sufletele pline de speranță, veselie și să nădăjduim cu toții într-un an nou cât mai bun, frumos și productiv. An Nou Fericit vă doresc dragi cetățeni și un sincer „La mulți ani!” alături de familiile dumneavoastră!”.