Fie că vorbim despre elevii claselor a VIII-a sau cei din clasele a XII-a, pentru fiecare dintre aceștia luna iunie a însemnat final de etapă, a însemnat trăiri, zâmbete, lacrimi, nerăbdare și curiozitate pentru noul capitol care li se așterne în față și multe emoții pentru examenele care îi așteaptă.

Alături de acești elevi și profesorii care i-au îndrumat, a fost și primarul orașului Lipova – Florin Fabius PERA, care a ajuns la fiecare liceu pentru a transmite câteva cuvinte și încurajări elevilor în noile etape de viață pe care viitorul le are pregătite pentru ei.

Ultimul clopoțel a sunat pentru clasele a XII-a de la Liceul „Sever Bocu“ Lipova

Printre lacrimi, zâmbete și multe alte sentimente, în ziua de 4 iunie 2021, elevii claselor a XII-a de la Liceul „Sever Bocu“ din Lipova și-au luat „la revedere“ de la băncile școlii și perioada adolescenței pentru a începe o nouă etapă a vieții.

Alături de diriginți și profesori și avându-i aproape pe părinți și colegii lor mai mici, în cadrul unui eveniment restrâns, cu respectarea tuturor normelor de siguranță în vigoare, liceenii claselor a XII-a au participat la evenimentul care a marcat finalul de an și pentru ei, finalul unei nou etape de viață – liceul. 

Într-o astfel de zi, memorabilă pentru orice elev din clasa a XII-a, de care el își va aminti toată viața și în care el este cel mai important, conducerea liceului a dorit să aibă și invitați din partea autorității publice locale – Primăria Lipova.

 La invitația doamnei director – Oviduța BERINDEI, primarul orașului Lipova – Florin Fabius PERA a fost prezent la evenimentul festiv, unde a transmis câteva gânduri și a înmânat medalia elevei care a obținut titlul de șefă de promoție. 

Cu mari emoții elevii din clasele a XII-a A și a XII-a B au transmis câteva cuvinte profesorilor, colegilor și tuturor celor prezenți, prin care au ținut să aducă mulțumiri, dar și recomandări și încurajări generațiilor care vor urma. Cu aceleași emoții, elevii au primit diplomele pentru rezultatele obținute și în final au desfășurat tradiționalul moment de „predare a cheii“.

„Felicitări tuturor elevilor pentru tot ceea ce au realizat până în prezent, multă baftă la examenul de bacalaureat și succes în tot ceea ce și-au propus să ducă spre îndeplinire în viitorul promițător și cu atât de multe oportunități, care li se așterne în față. Profesorilor și doamnei director, le mulțumesc pentru invitația și onoarea de a avea ocazia să fiu astăzi prezent aici în curtea unde în urmă cu mai bine de 25 de ani am spus și eu la revedere liceului și am trăit aceleași emoții pe care azi acești tineri le-au transmis“, a spus Florin Fabius PERA, primarul Orașului Lipova.

Final de etapă pentru clasele a VIII-a de la Liceul „Atanasie Marienescu” Lipova

Luna iunie a adus finalul unei noi etape pentru clasele a VIII-a ale liceelor lipovane. Dacă elevii din clasele a VIII-a a Liceului „Sever Bocu” Lipova au fost ceva mai rapizi și au organizat frumosul eveniment de închidere a anului școlar la începutul lunii iunie, penru elevii Liceului „Atanasie Marienescu” Lipova, evenimentul special a venit puțin mai târziu, dar cu aceleași momente unice și trăiri puternice.

Ziua festivității a fost  una presărată cu emoții, cuvinte frumoase, momente artistice, dar și cu premii, diplome și noi speranțe de viitor, pentru elevii claselor a VIII-a de la Liceul „Atanasie Marienescu“ Lipova, în ziua închiderii oficiale a anului școlar.

Clasele a VIII- a de la Liceul „Atanasie Marienescu“ Lipova, au spus „la revedere“ gimnaziului pentru a începe o nouă etapă din viață – liceul, în cadrul unei frumoase festivități organizată astăzi, 11 iunie în curtea liceului.

Pentru a marca un astfel de moment, când pentru elevii de clasa a VIII-a  sună ultimul clopoțel, pregătindu-i în același timp pentru următoarea etapă a avieții – liceul, primarul orașului Lipova – Florin Fabius PERA, a fost alături de absolvenții Liceului „Atanasie Marienescu” Lipova în una din cele mai memorabile zile pentru ei: festivitatea de premiere și predarea cheii.

În fața audienței prezente, cu mari emoții, elevii au desfășurat tradiționalul moment de predare a cheii colegilor lor mai mici, au transmis cuvinte frumoase, au prezentat momente artistice, au fost premiați, felicitați și încurajați pentru ceea ce le pregătește viitorul.

Alături de domnii Lucian DONȚU – director și Ioan HERRLING – director adjunct, de profesori și părinți, primarul Orașului Lipova – Florin Fabius PERA, s-a bucurat să poată împărtăși  aceste momente unice cu absolvenții claselor a VIII-a și să le transmită câteva cuvinte de felicitări și gânduri optimiste pentru anii care li se aștern în față.

„Îi felicit pe toți acești copii minunați pentru drumul parcurs până aici și le doresc ca anii ce vor urma, anii de liceu și toți ceilalți pe care îi au în față, să le aducă numai realizări și visuri împlinite! Mult succes la examenele evaluării naționale și la toate examenel vieții!“, a transmis Florin Fabius PERA – primarul Orașului Lipova, elevilor de clasa a VIII- a.