„LA MULȚI ANI, COPII MINUNAȚI! Vă mulțumim că ne aduceți zi de zi, zâmbete și speranță în suflet !” – a fost mesajul Primăriei Orașului Lipova transmis cu ocazia Zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a copilului, tuturor copiilor care au ajuns în Parcul Central al orașului și au fost trup și suflet parte din evenimentul organizat special pentru ei.

1 IUNIE a adus pentru copiii din Orașul Lipova zâmbete, fericire, energie și entuziasm, toate adunate în momentele petrecute alături de mascotele care au dat viață personajelor favorite din desenele animate atât de iubite de copilași. 

Mickey, Minnie, Minionii, Tom & Jerry sunt personajele care, de ziua lor – a copiilor, au transformat Parcul Mare din Lipova într-un adevărat parc de distracții, o reală încântare pentru toți copiii prezenți la eveniment alături de părinții lor.

Dansuri, jocuri creative, picturi pe față, multe baloane și dulciuri au fost toate puse la dispoziția copiilor, pentru ca ei să aibă asigurată o zi specială, memorabilă.

Evenimentul care a adus pentru câteva ore bucuria copilăriei a fost organizat de Primăria Orașului Lipova, prin Biroul Cultură și Sport, fiind respectate toate măsurile necesare astfel încât întreaga acțiune să se desfășoare în condiții de siguranță pentru toți participanții.

 

Un nou loc de joacă la interior a fost inaugurat de 1 iunie la Lipova

Începând cu luna iunie a anului curent, orașul Lipova are un nou loc de joacă pentru copii. „Abracadabra Land“ a fost inaugurat în prezența primarului Florin Fabius PERA, chiar cu ocazia zilei de 1 iunie – Ziua Internațională a Copilului.

„Voi susține mereu dezvoltarea orașului Lipova, fie că aceasta vine din zona privată sau a Primăriei și Consiliului Local Lipova și voi încuraja investitorii care pot aduce plus valoare orașului nostru și servicii de calitate comunității locale!“, a spus Florin Fabius PERA, primarul orașului Lipova în deschiderea discursului său.

Prima zi a lunii iunie a adus pentru Orașul Lipova, dar în special pentru cei mai mici dintre cetațenii săi, o nouă locație în care aceștia pot să-și petreacă timpul, bucurându-se de ce le place cel mai mult: jocuri, culori, energie și multă bună dispoziție, în prezența unui personal foarte atent și bine pregătit care va superviza totul, astfel încât toți copiii să fie în siguranță în timpul petrecut aici.

Deschiderea oficială a noii locații dedicată copiilor a avut loc în cadrul unui eveniment organizat marți, 1 iunie a.c., la eveniment fiind prezent și primarul Orașului Lipova – Florin Fabius PERA, care alături de inițiatorii acestui proiect, au tăiat panglica inaugurală, făcând astfel loc unei noi investiții frumoase în Orașul Lipova.

Conducerea Primăriei Orașului Lipova a primit cu bucurie vestea deschiderii noului loc de joacă și invitația de participare la inagurarea acestuia, primarul Florin Fabius PERA, declarând că: „Astfel de investiții sunt binevenite și de bun augur pentru Orașul Lipova, cu atât mai mult cu cât este vorba despre copii, iar acest gen de locații care să permită desfășurarea unui loc de joacă de mari dimensiuni în interior, unde copiii să-și poată petrece orele de joacă sau chiar să-și sărbătorească zilele de naștere într-un spațiu creat special pentru ei, nu existau până acum în orașul Lipova. Mă bucur când primesc astfel de vești și văd că împreună cu cetățenii orașului nostru, reușim să aducem la Lipova lucruri noi, frumoase, reușim să realizăm investiții, unele private, altele de stat, realizate prin administrația publică locală, dar toate dedicate cetățenilor noștri, cu servicii diverse și complexe, pentru diferite categorii de vârstă, profesionale sau sociale. Transmit și pe această cale felicitările mele inițiatorilor „Abracadabra Land“ și le mulțumesc pentru ceea ce au adus copiilor din orașul Lipova“, primarul Florin Fabius PERA.

Complexe de joacă moderne, multe culori, un spațiu modern și personal foarte atent și calificat, toate acestea copiii le vor găsi la „Abracadabra Land“, noul loc de joacă pentru copii, care funcționează pe str. V.Bugariu în clădirea fostului cinematograf și care începând cu 1 Iunie 2021 le aduce posibilitatea să-și petreacă timpul liber într-un spațiu nou, de mari dimensiuni, cu cele mai complexe dotări și alternative care să le pună imaginația la contribuție și să le consume energia, toate acestea create special pentru ei.