Organizaţia de Cruce Roşie Lipova continuă seria de acţiuni umanitare, educative şi de ajutorare planificate pentru tot parcursul acestui an, echipa care formează organizaţia lipovană reușind până în prezent să pună deja în aplicare o parte dintre aceste acţiuni prevăzute pentru anul 2020.

Ultima dintre aceste acțiuni a avut loc la începutul lunii noiembrie și a avut ca protagonist principal, de data aceasta, Liceul Atanasie Marienescu, care au fost dotat cu noi boilere, oferite prin donație, subfilialei Crucea Roşie Lipova, de către  firma Ariston România.

„Suntem bucuroși să ajutăm, când putem și cu ce putem ajuta! Astăzi, datorita generoasei donații primite din partea Ariston România, am reușit să dotăm Liceul Atanasie Marinescu cu 4 boilere, două de 30 de litri și două de 50 de litri. Alături de președintele Crucea Roșie Lipova, domnul Adrian Antoche, la Liceul Atanasie Marienescu a fost prezent și domnul primar Florin Pera, domnia sa fiind membru al Crucea Roșie Lipova de 4 ani. Mulțumim frumos Ariston România și tuturor celor implicați în aceasta acțiune caritabilă. Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate, Independență, Voluntariat, Unitate, Universalitate!“, este mesajul transmis de Crucea Roșie Lipova.