Pe lista investițiilor care se derulează în orașul Lipova, o altă investiție importantă este noul stadion de fotbal, la ridicarea căruia se lucrează de zor.

Proiectul, în valoare de 2.948.283 de lei fără TVA (3,6 milioane de lei cu TVA), finanțat de Compania Națională de Investiții, prevede construcţia unei tribune noi, de 1500 de locuri, acoperită, nocturnă de 1200 de lucşi, vestiare pentru echipe, dar şi pentru arbitri, grupuri sanitare, sală de prim ajutor şi un teren sintetic de antrenament.

Toate acestea vor transforma stadionul „Șoimii“ din Lipova într-unul modern, care poate fi omologat pentru Liga a II-a. 

„A doua mare investiție (pe lângă spital) în valoare de 2.948.283 de lei fără TVA , accesată de Primăria Lipova prin Compania Națională de Investiții, este stadionul. Și aici lucrurile merg bine, astăzi având loc însămânțarea gazonului. Stadionul va putea fi omologat pentru liga a II-a, fiindcă aceasta a fost cerinţa celor de la Ministerul Dezvoltării, atunci când am solicitat finanţarea.

Am cerut de la FRF toate criteriile pentru liga a II-a, iar proiectul noului stadion s-a făcut pe baza acestor cerinţe. Proiectul prevede construcţia unei tribune noi, de 1500 de locuri, acoperită, o nocturnă de 1200 de lucşi, vestiare pentru echipe, dar şi pentru arbitri, grupuri sanitare, sală de prim ajutor şi un teren sintetic de antrenament. Sperăm ca lucrările să continue în același ritm susținut și în viitorul foarte apropiat vom avea la Lipova un nou stadion construit la cele mai înalte standard. Doamne Ajută!” , a transmis  Iosif Mircea JICHICI- Primarul Orașului Lipova.