Primăria orașului Lipova a predat Bisericii Ortodoxe din Lipova terenul pentru cimitir și noua capelă mortuară. Terenul are o suprafață de 4860 mp, forma acestuia fiind dreptunghiulară, având un front la drumul de acces, cu o lungime de 97.9 ml.

Asigurarea utilităților, repectiv alimentarea cu apă va fi asigurată de la rețeaua orașului, energia termică va fi asigurată prin centrala termică proprie, iar energia electrică va fi asigurată prin racordul la rețeaua existentă în zonă.

Achiziționarea terenului, precum și construcția noii capele s-au realizat din bugetul local. În viitorul apropiat, urmează sfințirea acesteia, după care va fi dată în folosință.

„Astăzi, 15.01.2020, am predat Bisericii Ortodoxe din Lipova terenul pentru cimitir și noua casă mortuară. Achiziționarea  terenului, precum și construcția noii capele s-au realizat din bugetul local. În viitorul apropiat, urmează sfințirea acesteia, după care va fi dată în folosință“, a declarat Iosif Mircea JICHICI, primarul orașului Lipova.