Şoimii Lipova vrea să încheie cu brio actuala stagiune de Liga a III-a la fotbal, una în care şi-a depăşit condiţia. Deşi promovarea e un capitol închis, echipa pregătită de Flavius Sabău a strâns rândurile şi a câştigat sâmbătă la Avrig, cu 3-1, la capătul unui meci controlat de “şoimi”. Golgheterul Trabalka a deschis repede scorul, în minutul 5, iar după nici 20 de minute era deja 2-1 pentru lipovani. Mai întâi, gazdele au egalat în minutul 16, prin Codrea, pentru ca peste un minut Istrate să marcheze direct din lovitură liberă. Conturile aveau să fie încheiate cu un sfert de oră înaintea finalului, Rusu marcând pentru un 3-1 meritat. Victorie care coroborată cu înfrângerea Dumbrăviţei la Reşiţa – gruparea din Valea Domanului promovând în Liga a II-a – face ca Lipova să urce din nou pe locul 2 în seria a patra, poziţie pe care “şoimii” foarte probabil vor şi încheia campionatului.

Victorie concludentă, la Avrig

Sabău a început meciul în formula: D.Filip (46 Jianu) – Nagy, Calvin, Bercu, Burlă – Poiană, Lazea, M. Popa, D.Rusu – Istrate – Trabalka (77 Marton).

În ultima rundă, Lipova primeşte vizita timişenilor de la Ghiroda şi Giarmata Vii, salvaţi in extremis de la retrogradare. “Mă bucur de această victorie şi că băieţii au rămas concentraţi, pentru a încheia cu bine sezonul. Nu doar că vom termina sigur pe podium, ci cred că ne vom păstra locul 2. Un rezultat notabil pentru clubul nostru”, spune preşedintele “şoimilor”, Radu Pop.