Dobândirea competențelor profesionale în meseriile: tehnician în activități economice și tehnician în activități de comerț se desfășoară prin orele de curs, ore de instruire practică la diferiți agenți economici și nu în ultimul rând prin activitățile desfășurate în firmele de exercițiu, firme virtuale în care elevii lucrează efectiv ocupând diferite funcții conform organigramei dintr-o firmă. Această muncă are ca scop dezvoltarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea abilităților de a realiza tranzacții cu alte firme de exercițiu.

În data de 02.03.2018, la Colegiul Particular „Vasile Goldiș” Arad a avut loc Târgul Județean al Firmelor de Exercițiu. Au participat 28 de firme printre care și firmele liceului nostru, elevii clasei a XI-a Comerț, coordonați de prof. Angheluș Emanuela, cu FE „SELECTRO-MOBI”, care au obținut Premiul I la secțiunea – Comunicare și negociere, FE „COSMOVEST” a elevilor de clasa a-XI-a Economic, coordonați de prof. Berzovan Corina, care au obținut Premiul I la secțiunea – Tranzacții.

Elevii  claselor cu profil economic și comerț au parcurs o perioadă cu multe realizări, astfel că la olimpiada județeană pe meserii s-au obținut premii importante. Eleva Pustianu Izabela, clasa a XI-a A, Premiul II, elevul Păcurar Alin, clasa a XI-a A, Premiul III. Elevii au fost pregătiți de prof. Ocneriu Georgeta, Berzovan Corina, Constantinescu Simona și Angheluș Emanuela.

OFERTA ȘCOLARĂ PENTRU ANUL ȘCOLAR 2018-2019, LA  LICEUL „SEVER BOCU” LIPOVA

 

LICEU Clasa a IX-a  – Profil Servicii

  • 1 Clasă Tehnician în activități economice – 28 de locuri
  • 1 Clasă Tehnician în activități de comerț – 28 de locuri

 

ÎNVĂȚĂMÂNT  GIMNAZIAL

  • 1 Clasa a-V-a – 25 de locuri
  • Preînscrieri la clasa aV-a perioada 07-18 mai 2018.