Oraşul Lipova a intrat în Noul An, 2018, sub o ploaie de culori, lumini dintre cele mai frumoase şi adevărate jocuri de scântei, care pentru câteva momente au „aprins” cerul oraşului, acoperindu-l cu o adevărată paletă de culori, dansuri de lumini şi joc de artificii, fără precedent.

În noaptea dintre ani, locuitorii oraşului Lipova au fost prezenţi în zona centrală a oraşului, pe platoul Pieţei Vechi, în vecinătatea Pieţei Libertăţii, unde a fost amplasat şi Bradul Mare de Crăciun, cu puţin timp înainte de ora 12:00, pentru a spune într-un glas „La mulţi ani, 2018 !”, dar mai ales pentru a vedea şi pentru a se bucura de spectacolul de lumini pe care Primăria Oraşului Lipova l-a pregătit la cumpăna dintre ani.

Cu scurt timp înainte de ora 12:00, pe platoul din Piaţa Veche a oraşului, în Parcul Central, precum şi pe străzile colaterale erau deja sute de oameni, care, cu mic cu mare, pregătiţi cu sticlele de şampanie în mână, au aşteptat nerăbdători ora 00:00, când s-a dat startul spectacolului de lumini şi focuri de artificii.

Aşteptarea, însă, a meritat, spectacolul pregătit dovedindu-se a fi unul extraordinar, unul peste măsura aşteptărilor celor prezenţi. Privitorii, care preţ de peste 15 minute au stat cu ochii aţintiţi spre cer, au fost încântaţi şi acaparaţi de ceea ce vedeau pe cerul oraşului Lipova.

Alături de cetăţenii oraşului Lipova au fost prezenţi şi primarul oraşului Lipova – Mircea Jichici, care a dorit să ciocnească o cupă de şampanie şi să spună „La mulţi ani !” şi „An Nou Fericit !”, păşind în anul 2018, împreună cu mulți dintre locuitorii oraşului.

Finalul spectacolului de pe cer a fost învăluit de apaluze, toţi privitorii fiind foarte încântaţi şi plăcut impresionaţi de ceea ce au avut parte în noaptea dintre ani.

Cuvintele primarului oraşului Lipova, Mircea Jichici, pentru Noul An, au fost transmise cu drag şi din suflet pentru toţi locuitorii oraşului, el dorindu-le, şi pe această cale, tuturor: „An Nou Fericit, prosper, presărat cu multă sănătate, realizări frumoase şi numai bucurii. Anul 2018 să vă găsească pe fiecare sănătoşi, veseli şi plini de speranţe!“, a transmis Iosif Mircea Jichici – Primarul Oraşului Lipova, la începutul acestui nou an 2018.