Munca şi talentul copiilor de la Cercul «Atelierul Fanteziei» din cadrul Clubului Copiilor Lipova, al cărui coordonator este  prof. Camelia Iordache, au fost răsplătite din nou cu premii frumoase şi importante pentru aceşti copii-talent ai Lipovei.

Competiţiile pentru copii, din sezonul cald ale acestui an, au debutat la mijlocul lunii mai, când au avut loc trei concursuri, importante pentru domeniul de activitate în care îşi pun în practică talentul aceşti copii extraordinari.

Cele trei concursuri au avut loc la Râmnicu Vâlcea, fiind organizate de Palatul Copiilor Râmnicu Vâlcea, la acestea participând în total 24 de echipaje (peste 100 de copii), din 13 judeţe ale ţării. La finalul competiţiilor, Clubul Copiilor Lipova, prin Cercul «Atelierul Fanteziei», a ajuns din nou pe podium, în fruntea clasamentului.

Talentul indiscutabil şi orele de muncă petrecute în cadrul «Atelierului Fanteziei», au fost din nou foarte bine evidenţiate, iar rezultatele au fost pe măsură. Munca depusă de copii a fost și de această dată răsplătită aşa cum se cuvine, cu premii frumoase pe podium.

Cele trei concursuri, dintre care două naţionale şi unul interjudeţean, au avut loc în perioada 19.05-20.05.2017, copiii care au ajuns în fruntea clasamentului la fiecare dintre concursuri şi premiile obţinute fiind:

  • Concurs Naţional de artă decorativă „Tradiţiile Japoniei, ikebana, origami, arta decorativă”, cuprins în CAEN 2017, – Hallai Beatrix  a obţinut premiul I
  • Concurs Naţional „Un copil sănătos intr-un mediu curat”, cuprins în CAEN 2017, – Gheorghieş Maricica a obţinut premiul I
  • Concurs interjudeţean de arte Meşteşuguri, Tradiţii şi Tehnici de lucru”,  – Hallai Ilona a obţinut premiul I

Pentru câştigători, dar nu numai, aceste reuşite la nivel naţional şi judeţean au fost o nouă surpriză foarte frumoasă, atât ei cât şi profesorii şi părinţii lor fiind foarte bucuroşi de aceste premii adăugate cu mândrie alături de celelalte premii pe care copiii le-au obţinut până în prezent.

«Tuturor copiilor, atât celor premiaţi în cadrul concursurilor, cât şi celorlalţi, din cadrul “Atelierul Fantezie”, le transmit cele mai sincere felicitări pentru toată munca pe care o depun, pentru seriozitatea de care dau dovadă mereu şi pentru premiile obţinute, iar pentru viitor, le doresc multă putere de muncă, idei cât mai frumoase şi originale şi nu în ultimul rând cât mai multe premii obţinute», a transmis Camelia Iordache, prof. coordonator a acestor talentaţi copii, la Cercul «Atelierul Fanteziei».