Așa cum am anunțat într-unul din numerele trecute ale ziarului nostru, la începutul anului, Primăria Lipova a reușit să semneze contractul pentru reabilitarea a trei străzi din oraș, lucrare ce va fi suportată de la bugetul local.

Imediat ce vremea a permis, în primele zile ale lunii martie, s-a demarat lucrarea pe cele trei străzi. Este vorba despre străzile Detașamentul Păuliș, Gheorghe Doja și General Dragalina. „La începutul acestei luni am demarat lucrarea de reabilitare a străzilor Gheorghe Doja, Dragalina și Detașamentul Păuliș, pe care sperăm să le asfaltăm până la Paști, așa cum a promis și constructorul. Străzile vor fi nu doar asfaltate, ci se vor realiza și trotuare, podețe, vor fi puse borduri. Mă bucur că am reușit în sfârșit să demarăm lucrările propriu-zise, având în vedere că procedurile pentru asfaltarea celor trei străzi au început în martie anul trecut, dar din cauza haosului legislativ, modificărilor aduse la procedurile de achiziție, abia acum am reușit să semnăm contractele“, declară primarul Mircea Jichici.

Așa cum am mai anunțat, pe lângă cele trei străzi care au intrat deja în lucru, Primăria Lipova a depus la Ministerul Dezvoltării un proiect de amploare, care se apropie ca valoare de cel prin care s-au reabilitat cele 14 străzi din orașul Lipova. De această dată este vorba despre mai multe străzi importante din oraș, care vor fi reabilitate: str. 9 Mai, str. Crucii, str. Cloşca, str. Horia, str. Miron Costin, str. Mărăşeşti, str. Oituz şi str. Ştefan cel Mare.

Foto străzi: Primăria a început reabilitarea a trei străzi